Turnaj přípravek v Ostravě

   Vlčková
  31.03.22 7:44

V sobotu vyrazila přípravka na předposlední turnaj této sezóny. Ráno jsme dorazili na halu do Ostravy, kde se hráči poprali hned se čtyřmi soupeři. 

Jako první jsme se museli postavit hráčům z celku Fbc Tigers Poruba. Vyrovnaný zápas nakonec rozhodl soupeř a my tak prohráli 1:2. Ve druhém utkání jsme si zpravili chuť vítězstvím nad týmem Fbc Orca Krnov. Skóre však bylo opět vyrovnané, zápas tak skončil, stejně jako ten předchozí, rozdílem pouze o  jeden gól 4:3.  Předposlední zápas se nám bohužel vůbec nepodařil. Hráči Kopřivnice nám nastříleli hned 5 branek. I přes naši velkou snahu, se nám náskok již nepodařilo snížit a zápas jsme prohráli v poměru 3:5. Nakonec už nás čekal jen dobře známý soupeř z Havířova. Podařilo se nám skórovat hned 5x, zatímco naši bránu gólmanka statečně ubránila, soupeř se tedy trefoval pouze 1. Poslední utkáni tak skončilo skvělým výsledkem 5:1.

Předposlední turnaj nebyl tak podařený, jako ty předchozí. Hráči tak mají velkou motivaci, předvést  v posledním turnaji, zase o něco lepší výkon.