Sezóna starších žáků už běží naplno.

   Tomala
  16.11.21 13:06

Liga starších žáků se už víc jak měsíc hraje naplno. Po výsledkové mizérii na domácím hřišti, kde jsme nedokázali získat ani bod s Paskovem a Domaslavicemi, se tým postupně zvedá, jak už naznačilo dohrávané utkání s Bohumínem (4:4). Tuto neděli jsme hráli 2 utkání v Horní Suché, kde jsme opět uhráli dvě remízy, tentokrát se Slovanem Havířov (4:4) a FBC Karvinou (1:1).

Získané body zvedly v týmu sebevědomí a dá se říct, že co ztrácíme na technické kvalitě, či fyzické výkonnosti doháníme bojovností. K ideálu má naše hra stále na míle daleko, ale při srovnání se začátkem sezóny jde vidět herní posun. Včerejší dohrávané utkání s FbK Horní Suchá, opět ukázalo, že se v lize můžeme měřit se všemi týmy a pokud předvedeme dobrý výkon a vyvarujeme se zbytečných individuálních chyb, můžeme klidně myslet i na horní polovinu tabulky.

V Horní Suché jsme ve vyrovnaném zápase nakonec strhli vítězství na svou stranu a poprvé v letošním ročníku brali 3 body za vítězství 5:2. Věřím, že dobrý výsledek namotivuje naše hráče k další práci, abychom se mohli florbalem bavit a zároveň se zlepšovat.