Rozhodující utkání 1. kola Play down

   Vlčková
  04.04.22 10:01

V neděli se na hale v Petrovicích konalo závěrečné utkání série Play Down proti Slovanu Havířov. Oba týmy získali tři vítězství, a tak se muselo rozhodnout až v tomto, v pořadí sedmém, zápase. 

A-tým nastoupil na hřiště  sebevědomě a s jasným cílem vyhrát. Můžeme snadno říci, že zápas byl rozhodnut už v první třetině, kdy se nám podařilo vstřelit hned 6 branek a výrazně tak utéct soupeři. V druhé třetině utkání nabralo trochu větších obrátek, na obou stranách byla četná vyloučení a souboje byly opravdu vyhrocené. Soupeř se i přes značnou bodovou ztrátu nechtěl vzdát bez boje. I přesto, že jsme v průběhu druhé třetiny inkasovali dvě branky v oslabení, však na výsledkové tabuli stále svítila naše jasná převaha 9:2. V třetí třetině už jsme jen potvrdili naši celkovou dominanci, a zvítězili tak neuvěřitelným výsledkem 13:2. Nejlepší střelci, kteří se výrazně podíleli na celkovém skóre byli: Petr Horák, Richard Klimek a také kapitán Ondřej Firda. Nejlepším hráčem byl zvolen Dominik Chvastek a za zmínku také rozhodně stojí výkon brankáře Petra Maláče, který vychytal hned několik zákeřných střel. 

Zásluhu na tomto povedeném utkání mají také naši fanoušci, kteří po celou dobu zápasu skandovali a podporovali tak muže k vítězství. Všem divákům děkujeme a doufáme, že stejná atmosféra zavládne v hale i v dalším kole Play down, kdy se A-tým utká s týmem z národní ligy.