Poslední utkání čtvrtfinále a konec naší cesty v play-off.

   Vlčková
  11.03.23 19:12

Středeční bitva rozhodla o tom, který z týmů postoupí dále do semifinále Národní ligy. Jak se bohužel nakonec ukázalo, soupeř byl v posledním utkání čtvrtfinále lepší a postupuje tak dále, zatímco pro nás tímto utkáním sezóna skončila.

Už v první třetině předvedla Kopřivnice výrazně lepší výkon. Zejména díky našemu výpadku v této třetině jsme zápas celkově prohráli, Kopřivnici se totiž podařilo vstřelit hned pět gólů a nám pouze jeden. Během prvních deseti minut domácí skórovali čtyřikrát, my jsme si poté vybrali oddechoví čas. Ten nám bohužel moc nepomohl, jelikož další branka patřila opět Kopřivnici. První gól A-týmu vstřelil Horák a upravil tak skóre na 1:5.

Druhá třetina už vypadala o něco lépe. První se trefoval Firda, další gól soupeře na sebe ale nenechal dlouho čekat. V polovině utkání jsme tedy stále strádali o 4 góly 2:6. Pořád se nám nedařilo ani v zakončení, ani v rozehrávkách, a tak Kopřivnice skórovala znovu. Na konci druhé periody rozhodčí vyloučili hned dva Kopřivnické hráče, a tak jsme se rychle ocitli v převaze 5-ti hráčů proti třem.

Do třetí třetiny jsme tedy, narozdíl od soupeře, nastoupili v plném počtu. Bohužel ale ani převaha pět na tři nám nebyla k ničemu platná. Přesilovka skončila a stav utkání zůstal nezměněn 2:7. Michejda poté využil rychlé rozehrávky a připsal si třetí gól našeho A-týmu. Kopřivnice ale rychle odpovídala. Na 4:8 poté zvyšoval Horák. Dále následovali dvě vyloučení, první na naší straně a  poté i na straně domácích. Žádný gól z toho ale nebyl. V 55. minutě jsme začali hrát v šesti, což se velmi rychle vyplatilo,kdyžChvastek zvyšoval na 5:8. Domácí si ale čtyř-brankový náskok rychle vzali zpátky. Nám už se až do konce utkání skórovat nepovedlo a páté utkání čtvrtfinále jme prohráli výsledkem 5:9.

Tímto zápasem nám tedy skončila letošní sezóna. Na další utkání si A-tým bude muset počkat až do září, kdy se opět rozehraje nová sezóna Národní ligy mužů. Do té doby vás však stále budeme informovat o výsledcích zápasů mladších kategorií, nadcházejících letních turnajích, a také o novinkách týkajících se mužského A-týmu.