Muži A prodloužili domácí neporazitelnost

   Vlček
  13.10.24 10:29

 

Po neúspěšném úterním výjezdu do Olomouce, jsme si chtěli spravit chuť v domácím prostředí. Soupeřem nám byl trápící se tým Blanska. Nic jiného než zisk tří bodů tedy nepřicházel v úvahu, navíc jsme byli téměř kompletní a do hry mohlo zasáhnout 16 hráčů do pole.

Úvod zápasu byl z naší strany, jako vždy, trošku pomalejší, ale výrazně lepší než v předešlých zápasech. Hrál se zajímavý florbal se šancemi na obou stranách. Jako první se málem prosadili hosté, ale Pavlík v bráně situaci ustál a i když půlka haly už zvedala ruce, míček za svá záda nepustil. Mírně navrch jsme přece jen měli my a Blansko hrozilo pouze ze situaci ze středu hřiště, které jsme postupem času začali dobře pokrývat. Vedení jsme se ujali dobře mířeno střelou Denise a vzápětí na něj navázal vymetením horního rohu branky Peťa H. Vedli jsme tedy 2:0 a šli si odpočinout. Druhé dějství bylo na branky rovněž chudé, i když šancí jsme měli dostatek. Ujala se až dorážka Davči a vypadalo to, že druhou pauzu strávíme s vedením o tři branky v zádech. Půl minuty před koncem však přišla naše chyba na půlce, kdy jsme šli 3 na 2, ale ztratili jsme míček a situace se otočila. Přečíslení hosté využili a snížili na 1:3 z jejich pohledu. Věděli jsme, že jsme lepší, šance máme a je jen otázkou času, kdy se brankově prosadíme. Naše chvíle přišla po pár minutách, kdy byl vyloučen Lukáš a my hráli oslabení. To se nám povedlo na výbornou a 2x jsme utekli a skórovali. Blansko jsme zcela dorazili v dalším našem oslabení, kdy jsme opět vstřelili branku. Když jsme odskočili na 7:1, vše vypadlo růžově. To bychom ale nebyli my. Místo abychom zápas dohráli v poklidu a pomohli našemu gólmanovi, který celý zápas pomáhal nám, začali jsme se s Blanskem nesmyslně honit a vymýšlet kraviny z čehož plynulo upravení výsledku na konečných 8:4.

Výhra zcela zasloužená. Řekl bych, že po většinu zápasu jsme byli lepší a výsledek jsme kontrolovali. Škoda závěru, ale bereme tři body a to je hlavní.

 

 

Komentář hostů Pivoda Martin (Vedoucí): Začátek zápasu nebyl zas tak špatný, pak po našich chybách obdržené góly 2 góly a už to nebylo ono. Dvě katastrofálně sehrané  přesilovky a bylo po zápase. Děkujeme soupeři, rozhodčím a divákům. 

 

 

Komentář domácích Vlček Martin (Trenér): Zápas rozhodlo naše excelentní oslabení, ve kterém jsme vstřelili několik branek. Šancí jsme ale měli tolik, že rozhodnuto mohlo být v půlce zápasu. Bohužel ze závěru jsme zase udělali bramboračku a nechali hosty několikrát skórovat. Díky za zápas soupeři, rozhodčím a také divákům.

 

 

Sestava: Kulla, Škuta - Mrózek, Flašar, Oborák, Chvastek, Kubiczek, Homola, Popala, Horák, Firda, Tychtl, Nota, Krippner, Foltinek, Morcinek, Feber, Hanák