Muži A doma uspěli

   Vlček
  29.09.24 8:44

Po nepovedeném prvním utkání se muži A poprvé představili na domácí palubovce a chtěli odčinit zaváhání s Ostravou. Soupeře jsme měli přijatelného, kdy do Petrovic přijeli hráči Hranic. Soupeř výrazně omladil a opustil jej jejich dlouhodobě nejlepší hráč - Kolajta. Úvod zápasu byl z naší strany výborný, hosty jsme téměř k ničemu nepustili a výborným napadáním jsme získávali míček a dostávali se do šancí. Po pár minutách svítilo na světelné tabuli 3:0 v náš prospěch a vše vypadalo růžově. Bohužel, jak už to u nás bývá, přišlo polevení, jeden nepovedený blok, špatně odbráněné oslabení a rázem to bylo 3:2. Ba co hůř, Hranice, které do té doby byly neviditelné, ožily a vypadalo to, že převezmou otěže zápasu. Naštěstí pro nás jsme se z chvilkové letargie včas probudili a do konce třetiny odskočili na rozdíl dvou branek. Druhá část už se odehrávala v naší režii a hlídali jsme si dění na hřišti. Je pravda, že chvílemi jsme situace opět přehrávali a místy hráli na krásu, ale dařilo se nám držet soupeře v dostatečném odstupu. Třetí část probíhala v podobném duchu.

Pokud bychom měli hledat pozitiva, můžeme říci, že jsme si hezky zastříleli a prosadilo se i naše mládí. Také potěší fakt, že o branky se postaraly všechny tři naše formace. Negativem je počet obdržených branek a fakt, že se další utkání opět nepotkáme ve stejné sestavě. Každopádně první výhra v sezóně je doma a je třeba na ni co nejdříve navázat.

 

Komentář hostů Rada Matěj (Trenér): Těžký zápas proti dobře připravenému soupeři, který nás díky zkušenostem a klidu na míči celkem snadno přehrával. Máme mladý tým, učíme se. Nevěšíme hlavy, makáme dál. Díky soupeři, rozhodčím i divákům.

 

Komentář domácích Vlček Martin (Trenér): Důležitá výhra, která nám doufám pomůže i do dalších zápasů. Úvod z naší strany výborný, poté asi pětiminutové polevení, naštěstí soupeř pouze snížil. Poté opět větší kvalita na naší straně. Škoda, že jsme obdželi tolik branek. Jsem rád, že se poprvé prosadilo naše mládí - Olda a Nikolas. Díky soupeři, rozhodčím a divákům.

 

Sestava: Škuta, Kulla - Mrózek, Češek, Oborák, Feber, Chvastek, Homola, Popala, Firda, Horák, Tychtl, Morcinek, Foltinek, Hanák, Krippner