Juniorka opět stoprocentní

   Adamczyk
  04.10.21 21:46

Komentář trenéra Romana Ochodka:

V neděli 3. 10. 2021 náš juniorský tým odcestoval na další turnaj do Opavy, kde nás čekaly dva Opavské týmy SK PEMA a KTG BRUISES. Tentokrát se podařilo dát dohromady 11 hráčů, kdy nám opět pomáhali kluci z dorostu a gólman Pavel Kulla  zaujal pozici v poli.

 

Z.F.K. PETROVICE - SK PEMA OPAVA                          7 : 3    (1:0, 2:1, 0:1)

Do zápasu jsme výborně vstoupili a soupeře hodně překvapili, když hned po 19 sekundách skóroval Tomáš Prus, který tím začal své gólové představení na turnaji. Dařilo se nám hrát velmi obětavě a nepouštět soupeře do brankových šancí. Druhou branku opět vstřelil Tomáš Prus, který se štěstím nepříliš prudkou střelou prostřelil gólmana. Ke konci třetiny zkompletoval hatrick, po krásné akci celé pětky a lahůdkové přihrávce před branku od Dalibora Kocura. Vstup do druhé třetiny byl ještě lepší a Tomáš Prus vsítil branku po 5 sekundách, po dalších 15 sekundách upravuje na 5:0 Dalibor Kocur. A teprve teď se dostal ke slovu soupeř, kterému se povedlo v rozmezí 4 minut vsítit 3 branky a zdramatizovat zápas.

V tomto utkání nám neskutečně vycházely brejky, které proměňoval Tomáš Prus, jedním takovým zajistil vedení o 3 branky ještě ve druhé třetině a po výhozu Dominika Škuty určil konečný stav 7:3 ve třetině třetí.

 

Z.F.K. PETROVICE - KTG BRUISES OPAVA                 5 : 4    (1:0, 1:4, 3:0)

V druhému zapasu jsme podle předváděné hry soupeře, v prvním zápase a postavení v tabulce měli být favoritem. Tuto domněnku podpořil i výborný vstup do utkání, díky rychlé brance Tomáše Pruse. Pak jsme začali hrát celkem složitě a výborný výkon začal předvádět brankář hostí, přesto se nám ve druhé třetině povedlo vedení navýšit. Od stavu 2:0 jsme začali kupit chyby v obraně a soupeři se postupně podařilo skóre otočit, přestože nás nepřehrával a přes neproměněné trestné střílení jít v této třetině do vedení až o dvě branky. Nevyhovovala nám hra soupeře, kdy nám nešly brejky, a museli jsme dobývat branku. V tuto chvíli jsme museli uklidnit některé horké hlavy a vycházet z toho, že je ještě dost času na změnu skóre. Na počátku třetí třetiny se nám podařilo využít poskytnutou přesilovku 5 na 3 a rychle jsme snížili z hole Tomáše Prause, kterému asistoval Olda Hanák. Stejný Hráč za 2 minuty srovnal po asistenci Martina Pavlovského. Vítěznou branku vsítil 4 minuty před koncem Dalibor Kocur.

 

Dvojzápas se bodově výrazně vydařil Tomáši Prusovi, který nebyl tentokrát vyloučen a vsítil 10 branek, výborně mu sekundovali parťáci v prvním útoku Dalibor Kocur a Matěj Mlotek. Je ale nutné poděkovat všem hráčům, velmi dobře hrajícím obráncům ve složení Kulla-Hanák a Škuta R.- Pátra. Kluci z druhé útočné formace Hrbáček-Kokotek-Pavlovsky, odváděli přes řadu svých šancí zejména černou obrannou práci, v bráně velmi dobře zachytal Dominik Škuta.

 

Sestava: Mlotek, Prus, Kocur, Hrbáček, Pavlovsky, Kokotek, Hanák, Pátra, Kulla,,Škuta R., Škuta D.