Juniorská sezóna zahájena

   Adamczyk
  20.09.21 7:15

Junioři začali sezónu domácím turnajem. Zde je zhodnocení turnaje od trenéra Romana Ochodka.

V neděli 19. 9. 2021 náš tým odehrál první dvojkola sezóny na domácím turnaji, kde jsme se střetli s týmem Orlové a Frenštátu. Vstup do sezóny se nám výsledkově vydařil, kdy se nám podařilo vyhrát oba zápasy i přes výrazně malý počet hráčů v prvním utkání a zbytečně vyostřené druhé utkání.

 

Z.F.K. PETROVICE - 1. FBK Eagles Orlová                        3 : 2    (1:0, 2:1, 0:1)

Do zápasu jsme vstoupili pouze s osmi hráči do pole, kdy kmenové hráče juniorky doplňovali dva dorostenci Ondra Hanák a Honza Pátra. V plánu bylo hrát úsporně vzhledem k počtu lidí, cílem bylo, aby lítal především balonek. Vytvořili jsme si postupně tříbrankové vedení o, které se postarali autoři branek Dalibor Kocur společně s dvoubrankovým Tomášem Prusem. V brance chytal výborně Pavel Kulla a přesto, že jsme začali tahat balonky samostatně místo kombinace, tak se nám povedlo dotáhnout zápas k vítězství.

 

Z.F.K. PETROVICE - FBC TJ SOKOL FRENŠTÁT P. R.            3 : 1    (1:0, 1:1, 1:0)

Ve druhému utkání jsme doplnili rozložení v týmu, kdy nastoupil Robin Škuta a po splnění hokejbalových povinností i Jakub Wrobel, dokázali jsme tedy sestavit dvě kompletní pětky.

Nastoupili jsme proti týmu, kterému se výrazně podařil první zápas na turnaji, který hrál pěkný kolektivní florbal. Naším cílem bylo hrát co nejvíce s balonkem a minimalizovat tak kombinační hru soupeře. V utkání jsme se dostali do vedení po šťastné brance, kterou vsítil Dalibor Kocur po střílené přihrávce Jakuba Češka. Soupeř vyrovnal počátkem druhé třetiny po krásné střele a před koncem druhé třetiny nám vrátil vedení opět výborně hrající Dalibor Kocur. Třetí branku zajistila ve třetí třetině dvojice Prus - Mlotek. Toto utkání bylo vypjaté po celé řadě nevhodných a někdy i nešťastných zákroků našich hráčů, díky nímž jsme strávili dlouhé minuty v oslabení. Není možné, aby hráči oslabovali tým takovýmito zákroky na 5 minut nebo i 14 minut v utkání.

 

Sestava: Češek, Mlotek, Prus, Hrbáček, Kocur, Staníček, Hanák, Pátra, Kulla, a dvojice Škuta R., Wrobel (pouze 2. zápas)

Trenér Roman Ochodek