Mladší žáci skončili třetí v Čeladné.

   Adamczyk
  28.11.19 12:22

Letošní sezóna je v plném proudu i v kategorii mladších žáků. Po 3. místě v Opavě se však týmu příliš nedařilo a i díky častým absencím jen těžce hledáme vítěznou sestavu. Poslední turnaj v Čeladné však naznačil, že tým svou sílu přece jenom má, akorát je třeba podávat vyrovnané výkony, což se nám zatím nedaří.

Turnaj v Čeladné jsme rozehráli výborně. V prvním zápase jsme zaskočili Paskov, který nás na předchozím turnaji jasně porazil. Ve druhém jsme dokázali naše tempo z prvního utkání udržet a po velkém boji s Rožnovem remizovat 5:5.

Pak se však bohužel opakoval scénář typický pro letošní sezónu. V zápase s týmem z Bílovce jsme nedokázali vstoupit aktivně do utkání, nechali soupeře hrát a inkasovali úplně zbytečné branky. Přestože jsme poté byli lepším týmem, přes počáteční křeč v zakončení jsme se už nedokázali vrátit do utkání a to nás stálo výsledek.

V posledním zápase jsme pak dlouho odolávali pořadateli turnaje z Frýdku – Místku, tady ovšem byla kvalita soupeře jednoznačně nad naše síly a nebýt dobře chytajících gólmanů, mohli jsme prohrát i vyšším rozdílem než jen 3:0.

Další turnaj nás čeká na domácí půdě, kde zkusíme na zlepšené výkony navázat a urvat zase nějaké vítězství.

Z.F.K. Petrovice – Paskov Saurians 8:3

Z.F.K. Petrovice – Rožnov 5:5

Z.F.K. Petrovice – Bílovec 2:4

Z.F.K. Petrovice – Frýdek – Místek 0:3

 

Sestava: Kniezek, Nowoczek – Kostková, Orság, Swiatkowski, Krippner – Hanák, Nožka, Suchár, Kristen, Marcol, Vávra, Olšák, Radzik