Ostuda v Karlových Varech. A-tým dostal 17 branek!

   Lázók
  20.11.18 9:23

Třinácté kolo 1. ligy mužů si tak trochu pohrálo s našim týmem. Čekal na něj totiž daleký výjezd do Karlových Varů, navíc ve velmi atraktivní termín – neděle, 18 hodin. Do Varů tak jela kvůli zraněním či pondělním pracovním povinnostem velmi okleštěná sestava, která připomínala tu, která urvala 3 body na BLACK ANGELS. Obvykle hrající trenér Petr Skácel tentokráte usedl pouze na lavičku a doufal, že se tým po zaváhání s Náchodem opět probere. Bohužel, opak byl pravdou.

Z.F.K. AQM Petrovice 8:17 FB Hurrican Karlovy Vary

Domácí tým plný bývalých extraligových borců byl povzbuzen páteční výhrou nad havířovským Torpedem a do utkání vstoupil lépe než my. Již v 5. minutě získal na půlce balonek Michal Strachota a krásnou střelou nedal Janíkovi šanci – 0:1. V 7. minutě to bylo o dvě branky, když kapitán Miroslav Šnajdr vyjel z rohu a střelou přes obránce překvapil našeho gólmana na přední tyči – 0:2. A domácí byli při chuti. V 8. minutě přišel zbytečný „citronek“ před bránu domácích, ze kterého rezultoval brejk, na jehož konci měl jednoduchou úlohu Daniel Nicklas – 0:3. Až ve 13. minutě jsme se dostali ke slovu také my, když se prosadil Lukáš Hrubý – 1:3. Diváci se rozhodně nenudili. V 15. minutě zůstal na středu trestuhodně neobsazený Jan Zavadil a nezaváhal – 1:4. Šestnáctá minuta a další gól v naší síti. Strachota na půlce vymíchal našeho hráče, předložil balonek Michalu Klápovi a ten propálil Janíka popáté – 1:5. V 17. minutě přišla naše druhá branka, o kterou se postaral Dominik Chvastek – 2:5. Jenže ještě v téže minutě se prosadili také karlovarští, jmenovitě kapitán Miroslav Šnajdr – 2:6. A to ještě nebylo z první části vše. V 19. minutě totiž zůstal opět na středu neobsazený Daniel Nicklas a přidal sedmý zářez domácích – 2:7.

Vstup do druhé části jsme měli lepší my. Po jednadvaceti sekundách mohl svůj první prvoligový gól slavit Radim Madecký – 3:7. Ve stylu povolíš – přitáhneš si však vzaly slovo Vary. Během 54 sekund nám nasypaly tři góly a bylo z toho nepopulární desítka. O branky se postarali Matěj Pruner, Miroslav Šnajdr a Michal Strachota – 3:10. Ve 27. minutě navíc přidal další branku Hurricanu Michal Klápa – 3:11. Trenér Skácel na vývoj zkusil reagovat time-outem a gólostroj domácích se na chvíli zadrhl. Ve 31. minutě navíc karlovarští faulovali a přesilovku využil Lukáš Hrubý – 4:11. Za další minutu však dostal moc prostoru na malém brankovišti Jan Zavadil a Janík šel z brány – 4:12. Druhá prvoligová premiéra tak byla na světě, když se do brány dostal asistent trenéra Martin Vlček. A tomu se povedlo „zavřít“ bránu až do třetí třetiny. Do konce periody jsme navíc využili přesilovku Marcelem Jakubcem a šestou branku přidal Patrik David – 6:12.

Ve třetí třetině čekali diváci na gól skoro do poloviny, kdy šel na trestnou lavici náš hráč a přesilovku využil Michal Klápa – 6:13. Následně přišly 4 slepené branky. Tři na straně domácích, jmenovitě Daniel Nicklas, Ondřej Vavro a Jiří Mutínský. Za nás korigoval Lukáš Hrubý, který uzavřel hattrick – 7:16. Poslední dva góly v utkání padly v poslední minutě. Naši osmou branku vsítil Tomáš Daniš – 8:16. A konečnou podobu výsledku dal Jan Zavadil – 8:17.

branky (asistence): 12:10 – Hrubý (David), 16:28 – Chvastek (Ivan), 20:21 – Madecký (Kašpar), 30:19 – Hrubý (Kašpar), 38:10 – Jakubec (Kašpar), 38:39 – David (Michalík), 53:22 – Hrubý (Kašpar), 59:00 – Daniš (Jakubec)

sestava: Janík, Vlček – Šmída, Hrubý, Jakubec, Michalík – Čížek, Madecký, Kašpar, Daniš, Chvastek, Ivan, David, Mrkva, Horák